FROKOST
2 RETTERS MENU - 245 -
Spørg din tjener om frokostmenu & vegetarmenu
ØSTERS & CAVIAR
- ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
- CAVIAR495Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis
FORRETTER
- GRILLET HALV HUMMERDAGSPRISHalv hummer – citron mayonnaise – grillet brød
- MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
- REJECOCKTAIL165Rosé rejer – salat – tomat – agurk – hjemmelavet Thousand Island dressing – grillet brød
- RØGET LAKS175Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
- FRUIT DE MERDAGSPRISØsters Fines de Claire – rosé rejer – jomfruhummer – blåmuslinger. Tilkøb af Caviar 30 gram / 495
- PIL-SELV REJER155Rosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød
- GRILLET GRØNNE ASPARGES165Grønne asparges – Iberico skinke – Sauce Verte – parmesan
- CARPACCIO A LA RAVAGE165Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
- ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
- DAMPEDE HVIDE ASPARGES165Hvide asparges – Sauce Mousseline. Tilkøb fjordrejer / dags pris
- CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
- CHARCUTERIE165Små delikatesser
KLASSIKERE
- SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET165Rødspættefilet – rejer – mayonnaise – citron – grillet rugbrød
- REJER OG SMILENDE ÆG150Smilende æg – rejer – mayonnaise – citron – karse – grillet toast
- OMELET145Æg – Vesterhavsost – sprød salat - Tilvalg skinke 35
- SALADE NIÇOISE175Grillet tun – haricots verts – ansjoser – kartofler – tomat – salat – æg – croutoner – oliven – rødløg – vinaigrette
- CÆSARSALAT165Kylling – parmesan – salat – Ventrèche bacon – hvidløgscroutoner
- CROQUE MONSIEUR150Skinke – mornay sauce – Vesterhavsost – sprød salat
- CLASSIC CLUB SANDWICH175Kylling – bacon – tomat – syltet agurk – syltet rødløg – fritter – chili mayonnaise
- FRIED CHICKEN BURGER165Friteret kylling – salat – cornichoner – chili mayonnaise – mayonnaise – brioche – fritter
- STEAK FRITES350Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
- PARISERBØF175Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme
SIDES
- FRITTER60Chili mayonnaise
- SALADE VERTE45Vinaigrette
- HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
- KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
- RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
- FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
- CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
- CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
- PAVLOVA110Friske bær – marengs – Crème Chantilly
- COUPES DE GLACIER853 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
- SYLTEDE NEKTARINER110Nektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup
- OSTpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt – sødt
AFTEN
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style
ØSTERS & CAVIAR
- ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
- CAVIAR495Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis
FORRETTER
- GRILLET HALV HUMMERDAGSPRISHalv hummer – citron mayonnaise – grillet brød
- MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
- REJECOCKTAIL165Rosé rejer – salat – tomat – agurk – hjemmelavet Thousand Island dressing – grillet brød
- RØGET LAKS175Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
- FRUIT DE MERDAGSPRISØsters Fines de Claire – rosé rejer – jomfruhummer – blåmuslinger. Tilkøb af Caviar 30 gram / 495
- PIL-SELV-REJER155Rosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød
- GRILLET GRØNNE ASPARGES165Hvide asparges – Sauce Mousseline. Tilkøb fjordrejer / dags pris
- CARPACCIO A LA RAVAGE165Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
- ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
- CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
- CHARCUTERIE165Små delikatesser
HOVEDRETTER
- GRILLET SPIDSKÅL165Spidskål – parmesan – ramsløg – ramsløgsolie – pistacienødder – gulerødder
- MEUNIERE-STEGT RØDSPÆTTEDAGSPRISHel rødspætte – kapers – citron – persille – brunet smørsauce – kartofler
- DAGENS FISK EN PAPILOTTE245Dagens fisk – fennikel – syltede hyben – bacon – Beurre Blanc – kartofler
- KYLLING DANOISE (2 PERSONER)525Kylling – porre – Ærter á la Francaise – kartofler – kylling sauce
- GRIS PÅ BEN325Grillet gris – grønne asparges – grillet citron – friteret salvie – salvie-citron sauce – kartofler
- STEAK FRITES350Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
SIDES
- FRITTER60Chili mayonnaise
- SALADE VERTE45Vinaigrette
- HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
- KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
- RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
- FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
- CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
- CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
- PAVLOVA110Friske bær – marengs – Crème Chantilly
- COUPES DE GLACIER853 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
- SYLTEDE NEKTARINER110Nektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup
- OSTpr. stk. 40/3 stk. 110Sprødt – sødt
MORGENMAD
- 09.00 - 11.30 -
ÆG
- 2 BLØDKOGTE ÆG55Serveres med ristet rugbrød & smør
- 2 SPEJLÆG55Serveres med ristet rugbrød & smør
- RØRÆG60Serveres med ristet rugbrød & smør
- OMELET90Æg – økologisk Vesterhavsost – sprød salat. Tilkøb skinke eller spinat 35
- EGG BENEDICT95Muffin – spinat – skinke – Hollandaise – pocheret æg
- EGGS ROYALE95Muffin – spinat – røget laks – Hollandaise – pocheret æg
- EGGS FLORENTINE75Muffin – spinat – Hollandaise – pocheret æg
CLASSICS – MUST HAVES
- VAFFEL MED SPEJLÆG & BACON95Spejlæg – sprød vaffel – sirup – bacon
- VAFFEL MED RØGET LAKS95Sprød vaffel – røget laks – rygeost creme
- AVOCADO CROISSANT85Avocado – pocheret æg – rucola – parmesan – sprød croissant. Vælg imellem croissant eller ristet rugbrød
- CROQUE MONSIEUR75Skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
- CROQUE MADAME95Spejlæg – skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
- BRUNCHTALLERKEN135Spejlæg – bacon – stegte pølser – skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød
SØDT
- CROISSANT35
- PAIN AU CHOCOLATE35
- GRAPEFRUGT35Sukker
- SKYR80Hjemmelavet granola – bær
- BANAN PANDEKAGER75Blåbær – bær kompot – flormelis
- SØD VAFFEL75Vanilje creme – friske bær – bær kompot
SIDES
- BACON40
- SAUTERET SPINAT35
- STEGTE PØLSER60
- VESTERHAVSOST45
- AVOKADO45
- RØGET LAKS65
SNACKS
- GRØNNE OLIVEN40
- SALTEDE MANDLER60
- CHARCUTERIE95Små delikatesser
- HJEMMELAVET SOUR CREAM KARTOFFEL CHIPS55Creme fraiche
- IBERICO SKINKE75
- VAFFEL MED ØRREDROGN75Sprød vaffel – ørredrogn – creme fraiche – rødløg – dild
- ANSJOSER75Grillet brød – aïolo – citron
- MARINEREDE SARDINER155Sardiner – citron – citron mayonnaise – grillet brød
- SPRØD BLOMKÅL55Panko – hasselnødder - dildmayonnaise
- ØSTERS45Fines de Claire – vinaigrette
- FRITTER60Chili mayonnaise
- TRØFFEL FRITTER75Chili mayonnaise
VIN
VIN PÅ GLAS
Rosé
- Château Minuty, Rosé Prestige, Côtes de Provence952022
- Pinot Noir Rosé, Markus Molitor1102023
- Ultimate Provence, Côtes de Provence1352023
- Château D’Esclans, Whispering Angel, Côtes de Provence1652023
Bobler
- Cremant de Loire, Arnaud Laurent Brut Reserve, Guy Saget85N/V
- Crémant de Bourgogne, Baron Auguste100N/V
- Champagne Mandois, Brut175N/V
Hvid
- Riesling Trocken, Gaumen Spiel, Pfalz752023
- Sauvignon Blanc, La Petit Perierre, Guy Saget852023
- Chardonnay, Louise Damiron, Languedoc-Roussillon852023
- Grüner Veltliner, Federspiel, Domaine Wachau1002023
- Sauvignon Blanc, Regis et Sylvain1202023
- Riesling Trocken, Weingut Wittmann1302023
- Chablis, Marie André1302023
- Sancerre Caillottes, Vignoble Dauny1302023
- Bourgogne Blanc, Reserve Inés, Domaine Lupé-Cholét1452020
- Macon-Loché, Les Longues Terres, Marcel Coutourier1652022
Rød
80- Pinot Noir, Dachs, Baden802023
- Beaujolais Villages, Maison Stephane Aviron902022
- Pinot Noir Collection, Maison Du Cray1002023
- Langhe Rosso, Cino, Alberto Ballarin, Piemonte1102022
- Bourgogne Rouge, Lupé-Cholet1302022
- Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru1402022
- Bourgogne Rouge, Regis et Sylvain1552022
Dessert
125- Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M. Molitor, Mosel1252019
- Sauternes, Carmes de Rieussec, Chateau Rieussec2002013
- Rivesaltes Ambre, Hors D’Age, Chateau Lauriga, Paul Mas100N/V
- Colheita Port, Santa Eufemia1352009
DRINKS
COCKTAILS
- Signature135Absolut Vodka – Vanilla - Passionfruit – Apple
- Punk Rock Loser130Olmeca Altos Tequila – Elderflower – Lime – Apricot – Soda
- Summertime Spritz135Lillet Rose – Absolut Vodka – Rhubarb – Strawberry – Lemon – Peychaud Bitters – Soda
- The Wild Rover140Jameson Irish Whiskey – Lime – Grape – Maraschino
- Disco Devil130Beefeater Gin – Vermouth Blanc – Ginger – Sparkling Wine
- Palermo145Olmeca Altos Tequila – Triple Sec – Liqueur de Violettes – Lime – Grape
- Jungle Lion135Beefeater Gin – Amaretto – Elderflower – Pineapple – Lemon
- Run The Jewels130Absolut Vodka – Rhubarb – Triple Sec – Lemon
SELSKABER
- 3 retter - 445
- 4 retter – 525
- 5 retter – 625
SELSKABSMENU
FORRETTER / MELLEMRETTER
- CHÈVRE CHAUDGratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
- GRILLET GRØNNE ASPARGESGrønne asparges – Iberico skinke – Sauce Verte – parmesan
- RØGET LAKSRøget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
- PIL-SELV-REJERRosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød
- CARPACCIO A LA RAVAGEOkseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
- CHARCUTERIESmå delikatesser
HOVEDRETTER
- GRILLET SPIDSKÅLSpidskål – parmesan – ramsløg – ramsløgsolie – pistacienødder – gulerødder
- DAGENS FISK EN PAPILOTTEDagens fisk – fennikel – syltede hyben – bacon – Beurre Blanc – kartofler
- KYLLING DANOISEHel kylling – agurkesalat – kompot – gulerødder – kartofler – grøn salat – vinaigrette – kyllingesauce
- GRIS PÅ BENGrillet gris – grønne asparges – grillet citron – friteret salvie – salvie-citron sauce – kartofler
- STEAK FRITESRibeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise+ 100
DESSERTER
- PAVLOVAFriske bær – marengs – Crème Chantilly
- COUPES DE GLACIER3 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
- CRÈME BRÛLÉEFløde – fransk polynesisk vanilje
- SYLTET NEKTARINnektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup
- OSTSprødt – sødt
RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU
495 pr. person
3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.