• Menu
  • Teater Menu
  • Selskaber
  • Vinsmagning
  • Morgenmøde pakke

  • Book bord
  • Days of tasting
  • Job
  • Gavekort
Kongens Nytorv 16, 1050 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • FROKOST
  • AFTEN
  • MORGENMAD
  • SNACKS
  • VIN
  • DRINKS
  • SELSKABER

FROKOST

SE MENU SOM PDF
  • 2 RETTERS MENU - 245 -
    Spørg din tjener om frokostmenu & vegetarmenu

ØSTERS & CAVIAR

  • ØSTERS
    45
    Fine de Claire – rosévinaigrette
  • CAVIAR
    495
    Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis

FORRETTER

  • GRILLET HALV HUMMER
    DAGSPRIS
    Halv hummer – citron mayonnaise – grillet brød
  • MOULES
    155 / 195
    Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
  • REJECOCKTAIL
    165
    Rosé rejer – salat – tomat – agurk – hjemmelavet Thousand Island dressing – grillet brød
  • RØGET LAKS
    175
    Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
  • FRUIT DE MER
    DAGSPRIS
    Østers Fines de Claire – rosé rejer – jomfruhummer – blåmuslinger. Tilkøb af Caviar 30 gram / 495
  • PIL-SELV REJER
    155
    Rosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød
  • GRILLET GRØNNE ASPARGES
    165
    Grønne asparges – Iberico skinke – Sauce Verte – parmesan
  • CARPACCIO A LA RAVAGE
    165
    Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
  • ESCARGOTS
    140
    Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
  • DAMPEDE HVIDE ASPARGES
    165
    Hvide asparges – Sauce Mousseline. Tilkøb fjordrejer / dags pris
  • CHÈVRE CHAUD
    155
    Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
  • CHARCUTERIE
    165
    Små delikatesser

KLASSIKERE

  • SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
    165
    Rødspættefilet – rejer – mayonnaise – citron – grillet rugbrød
  • REJER OG SMILENDE ÆG
    150
    Smilende æg – rejer – mayonnaise – citron – karse – grillet toast
  • OMELET
    145
    Æg – Vesterhavsost – sprød salat - Tilvalg skinke 35
  • SALADE NIÇOISE
    175
    Grillet tun – haricots verts – ansjoser – kartofler – tomat – salat – æg – croutoner – oliven – rødløg – vinaigrette
  • CÆSARSALAT
    165
    Kylling – parmesan – salat – Ventrèche bacon – hvidløgscroutoner
  • CROQUE MONSIEUR
    150
    Skinke – mornay sauce – Vesterhavsost – sprød salat
  • CLASSIC CLUB SANDWICH
    175
    Kylling – bacon – tomat – syltet agurk – syltet rødløg – fritter – chili mayonnaise
  • FRIED CHICKEN BURGER
    165
    Friteret kylling – salat – cornichoner – chili mayonnaise – mayonnaise – brioche – fritter
  • STEAK FRITES
    350
    Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
  • PARISERBØF
    175
    Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme

SIDES

  • FRITTER
    60
    Chili mayonnaise
  • SALADE VERTE
    45
    Vinaigrette
  • HARICOTS VERTS
    65
    Smør – hvidløg
  • KARTOFLER
    45
    Smør - salt - persille

SPECIALTIES

  • RØRT TATAR
    155 / 185
    90g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
  • FLAMBERET PEBERBØF
    395
    Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
  • CRÊPES SUZETTE
    110
    Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis

DESSERT

  • CRÈME BRÛLÉE
    110
    Fløde – fransk polynesisk vanilje
  • PAVLOVA
    110
    Friske bær – marengs – Crème Chantilly
  • COUPES DE GLACIER
    85
    3 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
  • SYLTEDE NEKTARINER
    110
    Nektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup
  • OST
    pr. stk. 40 / 3 stk. 110
    Sprødt – sødt

AFTEN

SE MENU SOM PDF
  • 3 RETTERS MENU - 395 -
    Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu
  • 6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
    Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style

ØSTERS & CAVIAR

  • ØSTERS
    45
    Fine de Claire – rosévinaigrette
  • CAVIAR
    495
    Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis

FORRETTER

  • GRILLET HALV HUMMER
    DAGSPRIS
    Halv hummer – citron mayonnaise – grillet brød
  • MOULES
    155 / 195
    Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
  • REJECOCKTAIL
    165
    Rosé rejer – salat – tomat – agurk – hjemmelavet Thousand Island dressing – grillet brød
  • RØGET LAKS
    175
    Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
  • FRUIT DE MER
    DAGSPRIS
    Østers Fines de Claire – rosé rejer – jomfruhummer – blåmuslinger. Tilkøb af Caviar 30 gram / 495
  • PIL-SELV-REJER
    155
    Rosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød
  • GRILLET GRØNNE ASPARGES
    165
    Hvide asparges – Sauce Mousseline. Tilkøb fjordrejer / dags pris
  • CARPACCIO A LA RAVAGE
    165
    Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
  • ESCARGOTS
    140
    Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
  • CHÈVRE CHAUD
    155
    Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
  • CHARCUTERIE
    165
    Små delikatesser

HOVEDRETTER

  • GRILLET SPIDSKÅL
    165
    Spidskål – parmesan – ramsløg – ramsløgsolie – pistacienødder – gulerødder
  • MEUNIERE-STEGT RØDSPÆTTE
    DAGSPRIS
    Hel rødspætte – kapers – citron – persille – brunet smørsauce – kartofler
  • DAGENS FISK EN PAPILOTTE
    245
    Dagens fisk – fennikel – syltede hyben – bacon – Beurre Blanc – kartofler
  • KYLLING DANOISE (2 PERSONER)
    525
    Kylling – porre – Ærter á la Francaise – kartofler – kylling sauce
  • GRIS PÅ BEN
    325
    Grillet gris – grønne asparges – grillet citron – friteret salvie – salvie-citron sauce – kartofler
  • STEAK FRITES
    350
    Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise

SIDES

  • FRITTER
    60
    Chili mayonnaise
  • SALADE VERTE
    45
    Vinaigrette
  • HARICOTS VERTS
    65
    Smør – hvidløg
  • KARTOFLER
    45
    Smør - salt - persille

SPECIALTIES

  • RØRT TATAR
    155 / 185
    90g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
  • FLAMBERET PEBERBØF
    395
    Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
  • CRÊPES SUZETTE
    110
    Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis

DESSERT

  • CRÈME BRÛLÉE
    110
    Fløde – fransk polynesisk vanilje
  • PAVLOVA
    110
    Friske bær – marengs – Crème Chantilly
  • COUPES DE GLACIER
    85
    3 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
  • SYLTEDE NEKTARINER
    110
    Nektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup
  • OST
    pr. stk. 40/3 stk. 110
    Sprødt – sødt

MORGENMAD

SE MENU SOM PDF
  • - 09.00 - 11.30 -

ÆG

  • 2 BLØDKOGTE ÆG
    55
    Serveres med ristet rugbrød & smør
  • 2 SPEJLÆG
    55
    Serveres med ristet rugbrød & smør
  • RØRÆG
    60
    Serveres med ristet rugbrød & smør
  • OMELET
    90
    Æg – økologisk Vesterhavsost – sprød salat. Tilkøb skinke eller spinat 35
  • EGG BENEDICT
    95
    Muffin – spinat – skinke – Hollandaise – pocheret æg
  • EGGS ROYALE
    95
    Muffin – spinat – røget laks – Hollandaise – pocheret æg
  • EGGS FLORENTINE
    75
    Muffin – spinat – Hollandaise – pocheret æg

CLASSICS – MUST HAVES

  • VAFFEL MED SPEJLÆG & BACON
    95
    Spejlæg – sprød vaffel – sirup – bacon
  • VAFFEL MED RØGET LAKS
    95
    Sprød vaffel – røget laks – rygeost creme
  • AVOCADO CROISSANT
    85
    Avocado – pocheret æg – rucola – parmesan – sprød croissant. Vælg imellem croissant eller ristet rugbrød
  • CROQUE MONSIEUR
    75
    Skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
  • CROQUE MADAME
    95
    Spejlæg – skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
  • BRUNCHTALLERKEN
    135
    Spejlæg – bacon – stegte pølser – skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød

SØDT

  • CROISSANT
    35
  • PAIN AU CHOCOLATE
    35
  • GRAPEFRUGT
    35
    Sukker
  • SKYR
    80
    Hjemmelavet granola – bær
  • BANAN PANDEKAGER
    75
    Blåbær – bær kompot – flormelis
  • SØD VAFFEL
    75
    Vanilje creme – friske bær – bær kompot

SIDES

  • BACON
    40
  • SAUTERET SPINAT
    35
  • STEGTE PØLSER
    60
  • VESTERHAVSOST
    45
  • AVOKADO
    45
  • RØGET LAKS
    65

SNACKS

  • GRØNNE OLIVEN
    40
  • SALTEDE MANDLER
    60
  • CHARCUTERIE
    95
    Små delikatesser
  • HJEMMELAVET SOUR CREAM KARTOFFEL CHIPS
    55
    Creme fraiche
  • IBERICO SKINKE
    75
  • VAFFEL MED ØRREDROGN
    75
    Sprød vaffel – ørredrogn – creme fraiche – rødløg – dild
  • ANSJOSER
    75
    Grillet brød – aïolo – citron
  • MARINEREDE SARDINER
    155
    Sardiner – citron – citron mayonnaise – grillet brød
  • SPRØD BLOMKÅL
    55
    Panko – hasselnødder - dildmayonnaise
  • ØSTERS
    45
    Fines de Claire – vinaigrette
  • FRITTER
    60
    Chili mayonnaise
  • TRØFFEL FRITTER
    75
    Chili mayonnaise

VIN

VIN PÅ GLAS

SE HELE VINKORTET
  • Rosé
  • Château Minuty, Rosé Prestige, Côtes de Provence
    95
    2022
  • Pinot Noir Rosé, Markus Molitor
    110
    2023
  • Ultimate Provence, Côtes de Provence
    135
    2023
  • Château D’Esclans, Whispering Angel, Côtes de Provence
    165
    2023
  • Bobler
  • Cremant de Loire, Arnaud Laurent Brut Reserve, Guy Saget
    85
    N/V
  • Crémant de Bourgogne, Baron Auguste
    100
    N/V
  • Champagne Mandois, Brut
    175
    N/V
  • Hvid
  • Riesling Trocken, Gaumen Spiel, Pfalz
    75
    2023
  • Sauvignon Blanc, La Petit Perierre, Guy Saget
    85
    2023
  • Chardonnay, Louise Damiron, Languedoc-Roussillon
    85
    2023
  • Grüner Veltliner, Federspiel, Domaine Wachau
    100
    2023
  • Sauvignon Blanc, Regis et Sylvain
    120
    2023
  • Riesling Trocken, Weingut Wittmann
    130
    2023
  • Chablis, Marie André
    130
    2023
  • Sancerre Caillottes, Vignoble Dauny
    130
    2023
  • Bourgogne Blanc, Reserve Inés, Domaine Lupé-Cholét
    145
    2020
  • Macon-Loché, Les Longues Terres, Marcel Coutourier
    165
    2022
  • Rød
    80
  • Pinot Noir, Dachs, Baden
    80
    2023
  • Beaujolais Villages, Maison Stephane Aviron
    90
    2022
  • Pinot Noir Collection, Maison Du Cray
    100
    2023
  • Langhe Rosso, Cino, Alberto Ballarin, Piemonte
    110
    2022
  • Bourgogne Rouge, Lupé-Cholet
    130
    2022
  • Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru
    140
    2022
  • Bourgogne Rouge, Regis et Sylvain
    155
    2022
  • Dessert
    125
  • Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M. Molitor, Mosel
    125
    2019
  • Sauternes, Carmes de Rieussec, Chateau Rieussec
    200
    2013
  • Rivesaltes Ambre, Hors D’Age, Chateau Lauriga, Paul Mas
    100
    N/V
  • Colheita Port, Santa Eufemia
    135
    2009

DRINKS

COCKTAILS

SE HELE DRIKKEKORTET
  • Signature
    135
    Absolut Vodka – Vanilla - Passionfruit – Apple
  • Punk Rock Loser
    130
    Olmeca Altos Tequila – Elderflower – Lime – Apricot – Soda
  • Summertime Spritz
    135
    Lillet Rose – Absolut Vodka – Rhubarb – Strawberry – Lemon – Peychaud Bitters – Soda
  • The Wild Rover
    140
    Jameson Irish Whiskey – Lime – Grape – Maraschino
  • Disco Devil
    130
    Beefeater Gin – Vermouth Blanc – Ginger – Sparkling Wine
  • Palermo
    145
    Olmeca Altos Tequila – Triple Sec – Liqueur de Violettes – Lime – Grape
  • Jungle Lion
    135
    Beefeater Gin – Amaretto – Elderflower – Pineapple – Lemon
  • Run The Jewels
    130
    Absolut Vodka – Rhubarb – Triple Sec – Lemon

SELSKABER

SE MENU SOM PDF

  • 3 retter - 445

  • 4 retter – 525

  • 5 retter – 625

SELSKABSMENU

  • FORRETTER / MELLEMRETTER

  • CHÈVRE CHAUD
    Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace

  • GRILLET GRØNNE ASPARGES
    Grønne asparges – Iberico skinke – Sauce Verte – parmesan

  • RØGET LAKS
    Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis

  • PIL-SELV-REJER
    Rosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød

  • CARPACCIO A LA RAVAGE
    Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron

  • CHARCUTERIE
    Små delikatesser
  • HOVEDRETTER

  • GRILLET SPIDSKÅL
    Spidskål – parmesan – ramsløg – ramsløgsolie – pistacienødder – gulerødder

  • DAGENS FISK EN PAPILOTTE
    Dagens fisk – fennikel – syltede hyben – bacon – Beurre Blanc – kartofler

  • KYLLING DANOISE
    Hel kylling – agurkesalat – kompot – gulerødder – kartofler – grøn salat – vinaigrette – kyllingesauce

  • GRIS PÅ BEN
    Grillet gris – grønne asparges – grillet citron – friteret salvie – salvie-citron sauce – kartofler

  • STEAK FRITES
    Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
    + 100
  • DESSERTER

  • PAVLOVA
    Friske bær – marengs – Crème Chantilly

  • COUPES DE GLACIER
    3 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær

  • CRÈME BRÛLÉE
    Fløde – fransk polynesisk vanilje

  • SYLTET NEKTARIN
    nektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup

  • OST
    Sprødt – sødt

RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU

495 pr. person

  • 3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
    Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.
  • Kongens Nytorv 16
    1050 København
  • +45 33325151
  • ravage@sovino.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    09.00 - 24.00
  • Tirsdag
    09.00 - 24.00
  • Onsdag
    09.00 - 24.00
  • Torsdag
    09.00 - 01.00
  • Fredag
    09.00 - 02.00
  • Lørdag
    09.00 - 02.00
  • Søndag
    09.00 - 24.00

Køkkenet er åbent søndag til torsdag 09.00-22.00, fredag og lørdag 09.00-23.00.

Sovino Brands Logo White
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat